Acasă > Despre noi
Istoria noastra


Infiintata in anul 1998, Mastars are acum facilitati de productie specializate pentru productia in masa a unei mari varietati de piese din plastic si metal, prin turnare prin injectie si scule, prin turnare si scule, plastic și metal extrusion.Fabrication, asamblare și de prelucrare secundar de operare poate fi, de asemenea, efectuate și o mare varietate de finisaje de tratament de suprafață este available.We oferă un serviciu extins de prototipuri CNC care produc o gamă largă de piese în producția de metale și materiale plastice. Unde este necesar, putem folosi mai multe tehnologii de prototipare convenționale pentru a produce SLS, SLA, SLW și articole turnate în vid.

În conformitate cu filozofia noastră corporativă, clienții beneficiază de un amestec unic de calitate, cost rezonabil, servicii integrate și flexibilitate. Abilitatea noastră de a atinge obiectivele clienților într-o perioadă foarte scurtă de redresare le conferă un avantaj competitiv puternic.


Fabrica noastra


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Aplicarea produselor


Tehnologiile de producție oferite sunt:
Fabricarea sculelor de injecție (cu greutate până la 10.000 kg) și turnarea prin injecție pe o serie de 60 de mașini de la strângerea de la 60T la 650T
Aparate de turnare sub presiune și turnare pe mașini de strângere până la 800T
Extrudare în plastic și metal
Injectie metalica prin injectie
Prelucrare CNC
Finisarea vopselei
tipărire
Presă de scule și piese
Coating cu cromare / Metalizarea prin vid


Tehnologiile de prototipare oferite sunt:
SLA
SLS
Turnare sub vid
Prelucrare CNC într-o gamă largă de polimeri, inclusiv amestec ABS / ABS-PC / Nylon umplut și nealimentat / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC în cele mai multe metale disponibile în general
Taietura cu laser


Certificatul nostru


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Echipament de productie


image001_副本2.jpg


Serviciul nostru


Considerăm că un furnizor trebuie să furnizeze clienților nu numai produse de înaltă calitate, ci și servicii de calitate superioară.

La Mastars credem că acest lucru începe cu primirea și evaluarea experților privind cerințele, răspunsul rapid la cererile de ofertă și orice interogare ulterioară urmată de un proces de fabricație controlat și integrat și de un serviciu rapid de livrare fiabil.

Bucla noastră dinamică de feedback care leagă QA / QC, producția și producția, are ca rezultat o viteză mai mare de transfer, o rată scăzută de respingere și o calitate consistentă.

Scopul nostru este de a prinde orice probleme și de a le rezolva înainte de a putea crește. Suntem foarte familiarizați cu toate standardele internaționale de produse, iar experții noștri interni aplică proceduri stricte în consecință.

Mastars caută în mod constant dezvoltarea prin îmbunătățirea calității și în prezent avem următoarele aprobări.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008