Acasă > Expozitie > Conţinut
35 mor în timpul apucând oportunităţi de piaţă
Apr 29, 2016

"China pe maşini-unelte de afaceri" revizuire: China dezvoltare mucegai, primul pas al începând cu tehnologia, instituie un sistem de sunet de proprietate intelectuală. Din nou după aplicarea acumularea treptată a tehnologiei industriale, realizează producția proprie a industriei chimice şi îmbunătăţirea competitivităţii industriale. În timpul 35 ca un întreg, China va fi la provocările şi oportunităţile de mediul de piaţă.

Dezvoltarea de echipamente de ultimă generaţie de fabricaţie, fără sprijinul industriei. În prezent, Bor a fost producţia de mucegai şi aplicarea puterii, dar reformat în evoluția în zeci de ani, deoarece, forţa industriale locale mucegai cu la nivel internaţional avansate este un decalaj mare, un număr mare de produse de ultimă generaţie pot doar se bazează pe importuri pentru a satisface cererea internă de industriale. Industria naţională de mucegai, este, fără îndoială, dezvoltarea de război.

Apoi, în dezvoltarea rapidă a societăţilor industriale, industria locală mor va creşte prin ce mijloace? Consolidarea drepturilor de proprietate intelectuală îmbunătăţi rezervele tehnice

Independente de cercetare şi dezvoltare este principalul mod de întreprinderi obţinut drepturile de proprietate intelectuală independentă, de cercetare şi dezvoltare este principal de conducere vigoare pentru mucegai industriei de turnare, independente capacitatea de cercetare şi dezvoltare a industriei de mucegai Chinei este încă foarte slabă, în prezent, obiectivele de dezvoltare primară mucegai de turnare continuă să fie dezvoltate. Prin urmare, numai punct de vedere tehnic divortat din industria de mucegai Chinei se bazează pe fundamental separat.

Industria de mucegai China ar trebui să crească investiţiile în cercetarea ştiinţifică, în mod activ cultiva talentul de cercetare, dezvoltat o serie de tehnologii de producție mucegai cu independente de proprietate intelectuală; pentru casă şi nu ar putea rupe prin strangulare, să introducă în mod activ şi de a absorbi.

Între timp, în plus faţă de continuu spori gradul de conştientizare a protecţia proprietăţii intelectuale, departamentele guvernamentale ar trebui să facă mai mult pentru a încuraja măsurile de sprijin pentru întreprinderi naţionale dezvoltarea fabricarea de echipamente de ultimă generaţie pentru a crea un mediu bun, astfel încât să promoveze în continuare dezvoltarea de mucegai fabricarea.

35 locale mucegai provocare şi oportunităţi

În prezent, industria de mucegai Chinei este cea mai mare parte concentrate în zone medie şi joasă, mucegai tehnologie este scăzută, redusă cu valoare adăugată, parte de înaltă precizie mucegai, de asemenea, depinde de importul, fabricarea interne în diverse domenii să consolideze integrarea. Generală, 35, este o provocare şi oportunitate de piaţă de mor China.

Mucegai capitalului străin marca provocările rămân. China industria mucegai fata presiunii concurențiale în principal în ţările dezvoltate tehnologic avantaj şi avantaj de preţ pentru ţările în curs de dezvoltare, trebuie să ştiţi, dezvoltarea şi progresul de matriţe industriale, nu doar chinezii, ţările Asiei de Sud-Est și est-europene în ultimii ani, dezvoltarea industrială mucegai în curând, sa profite de pretul este evident în mucegai, care, pentru industria de mucegai unele măsura subminat China a fost întotdeauna un avantaj de cost şi preţ. În plus, Japonia şi Coreea de Sud în piaţa high-end puterea de Europa de vest a Chinei industria de mucegai se confruntă cu provocări imense.

Mucegai de producţie şi cererea tot mai mare în piaţă. Cu China pe doisprezece-cinci planificarea şi implementarea, precum şi dezvoltarea de noi industrii strategice politica, planurile de dezvoltare regională şi politici pentru a revitaliza echipamente industria manufacturieră va oferi noul punct de creştere pentru industria de mucegai. Transferul în China cu ţările dezvoltate de fabricaţie, a Chinei industria de mucegai, a inaugurat o nouă rundă de oportunitate de dezvoltare. Luo Baihui consideră că pentru a obţine mai puternică pentru a îmbunătăţi industria de mucegai Chinei, creşterea inovaţia tehnologică locale este o prioritate de vârf, perfectat rezervelor tehnice; în al doilea rând, este folosind 35 industrii în China constructii economice şi promovarea competitivității industriale, si obtine rezultate mai bune de vânzare.