Acasă > Expozitie > Conţinut
Dongguan mucegai ocupaţia industria vantage point
Apr 29, 2016

Astăzi, returul Guangdong Dongguan mucegai fabricarea? Dongguan hengli utilaje expoziţie 201,500 bou-stil Festival, activitati pentru o perioada de 4 zile, se va concentra pe mucegai industria high-end hengli tehnic stil Centennial şi bou.

Prezentarea de frontieră-tehnica de imprimare 3D

Acest nou 3D imprimare hengli mucegai industria cooperare inovării centrul de expoziţii şi două mari afișează zona. La Dongguan d 10 3D imprimare companie din industria de imprimare Uniunii deţin împreună de expozanti, zona de servicii printare 3D, model de luare şi de proiectare district şi alte cabina pentru a forma 3D imprimare tehnologia Street, simbolizează frontieră-tehnica de imprimare 3D.

Mucegai-Industrie Asociatia, Liu jianye: "mucegai este mama lui industrie, a fost proiectat pentru a face acest lucru, în ultimii ani hengli este de conducere o mulţime de dezvoltare, 3D de imprimare trebuie să fie o tendinţă, dar este util pentru matriţe, deoarece acestea pot accelera viteza, produsele fabricate."

Colaborare Innovation Center, promovarea dezvoltării industriei mucegai

În ultimii ani, oraşul Heng Li explorarea dintr-un tradiţional orientate spre mucegai industriale clustere să pună în aplicare metode noi de inovare sinergetic, prin colaborare inovare Center "locomotiva" rolul de întreprinderi şi universităţi, întreprinderi şi cooperării financiare, potrivit rapoartelor, inovaţia tehnologică şi inovaţiei financiare hengli mor dual-motor asigură că valoarea de ieşire mai mare de 20% timp de 3 ani consecutivi de creştere.