Acasă > Expozitie > Conţinut
Experţi în domeniu, ingineri senior Fang Xiang: Yangzhou 3D first-person
Apr 29, 2016

Carduri de caracter

Născut în ianuarie 1956, Yangzhou city mucegai tehnologie Asociaţiei, provincia Jiangsu, China mucegai industria membrii Asociaţiei de grupul de experţi. În 2011, primul introducerea tehnologiilor imprimare 3D în Yangzhou. A servit ca Director adjunct, inginer-şef de fabrica de materiale plastice în Yangzhou city; spray produse Senior Vice President şi General Conducător de Yangzhou; XI ' un parc Jiaotong Universitatea de ştiinţă şi tehnologie de Director de cercetare Yangzhou şi alte categorii de personal.

Niciodată nu a mers la facultate, au devenit experţi în industria de mucegai, instruit prima aluminiu aerosoli poate linie de producție conversia tehnice.

Fang Xiang, nascut în Yangzhou "iarbă-rădăcini experţi", doi ani în urmă, în XI o Universitatea Jiaotong prima expunere la o imprimantă 3D, cu zeci de ani de expunere pentru a modela industria sensibile, el este conştient că 3D tehnologii de imprimare va fi epocal inovaţii tehnologice, are perspective largi de piaţă. În eforturile sale, Yangzhou introducerea de tehnologia 3D de imprimare pentru prima dată.

Deseori în industria de mucegai de zeci de ani, până când recunoaşteţi 3D de imprimare, el sensibil dat seama că această tehnologie va fi punctul de reper al inovaţiei tehnologice, nu numai că au perspective de piață largă, vor forma ecosistem al industriei. Prin urmare, în eforturile sale de cercetare, Yangzhou introducerea de tehnologia 3D de imprimare pentru prima dată.

Fang Xiang au întotdeauna o dorinta: Sper ca acest industrializarea tehnologiei avansate de producere. Pentru a utiliza această tehnologie afară, Fang Xiang, a condus echipa sa în introducerea site-ul corporativ.

20 iulie 2012, acest ziar cu Yangzhou fabricaţie încercat "rapid prototyping", sub titlul, Yangzhou, pentru membrii publicului pentru prima dată a dezvăluit misterul de tehnologia 3D de imprimare.

Fang Xiang a spus reporterilor, după ce rapoartele de ziar, lot după lot de proprietarii de afaceri pentru a vizita XI ' o Jiaotong Universitatea ştiinţei şi tehnologiei parc de Yangzhou. Dintre avansate tehnologii de fabricaţie şi ei sunt care prezintă interes puternic, câştigătoare, de asemenea, comenzi.

"Ordinea singur cel mai mare dintr-o taxă de imprimare de" 7000 de yuani, ordinele cel mai mare venit la un producator de piese auto, folosind tehnologia 3D de imprimare pentru a produce zeci de piese."

Sfarsitul anului trecut, "periuta de dinti industry association, provincia Jiangsu" fondator Conferinţa a avut loc în hangji, Fang Xiang la locul de desfăşurare pentru periuta de dinti Directori firmă introdus surse imprimate 3D, metode, avantajele şi rezultatele, rezultatelor foarte bune obţinute, "periuta de dinti ghidaj adesea un nou, în mod constant schimbarea a muri este un lucru foarte supărătoare, şi 3D de imprimare pot fi rezolvate rapid."

Din cauza 3D imprimare produs Pret este calculat în grame, este scump. Dar Fang Xiang recunoscut că cu tehnologie printare 3D tot mai sofisticate, costurile vor fi controlate, Yangzhou 3D imprimare primăvara va veni.

O pereche de: Industria de masini unelte CNC 2014

Următoarea: nu