Acasă > Expozitie > Conţinut
Mucegai industria baza de inovare de proprietate intelectuală a fost stabilit
Apr 29, 2016

Washington (reporter corespondent Yi He Wang Huyu) bază industriei mucegai în China prima proprietate intelectuală drepturilor inovare în beilun Heng Yang comunitare lansat câteva zile în urmă.

Heng Yang, comunităţile de districtul beilun sunt din ţară prima comunitate industriale pe industria de mucegai, Comunitatea mai mult decât un total de peste 600 de companii, high-end mor turnare mucegai întreprinderilor a întreprinderilor mai mult de 400. Mucegai Intreprindere cu vânzări anuale de 6 miliarde de yuani, industriale venituri vânzări de 60% mai mult decât suprafața totală, este mor prima bază, de China muri şi mucegai industrial asociere acordat titlul de "oraşul de mucegai".

În ultimii ani, beilun mucegai industriei de transformare si modernizare rapid, atinge trecerea de la simplu vinde matrite pentru fabricarea produselor, formând turnare sub presiune mucegai de fabricaţie şi auto piese de producţie şi dezvoltarea de noi formate. "Vă mulţumim pentru implementarea Strategiei de proprietate intelectuală, un grup de întreprinderi de mucegai pentru a renaşte, competitivitate a sporit semnificativ." Municipal de proprietate intelectuală biroul oficial a spus. Comunitatea are mai mult de 40 de companii pentru a deveni un furnizori de clasa mondiala auto (părţi) la nivel de întreprindere.