Acasă > Expozitie > Conţinut
Rapidă a prototipurilor de fabricare a mucegai injecţie scule industria focus
Apr 29, 2016

Rezumat: industria de fabricare tradiționale și strategie este la prima scara, propus în 1980 al XX-lea, preţuri şi calitate în primul rând, 90, a dezvoltat într-un răspuns de piaţă primul. În condiţii de industria aeronautică internaţională şi scurteaza ciclul de dezvoltare a produsului şi de a reduce riscul de investiţii în dezvoltarea de noi produse, deveni cheia pentru supravieţuire de afaceri.

Industria de fabricare tradiționale și strategie este la prima scara, propus în 1980 al XX-lea, preţuri şi calitate în primul rând, 90, a dezvoltat într-un răspuns de piaţă primul. În condiţii de industria aeronautică internaţională şi scurteaza ciclul de dezvoltare a produsului şi de a reduce riscul de investiţii în dezvoltarea de noi produse, deveni cheia pentru supravieţuire de afaceri. În ultimii ani, procesul de fabricaţie pieţei strategie s-a concentrat pe ceea ce se întâmplă la un cost şi calitate la momentul transferului şi răspuns majore. Filtru diversificat de produse pentru piaţa este rapid înţeles posibilitatea de piaţă şi o garanţie importantă de supravieţuire, rapid de răspuns de fabricaţie a devenit punctul central de cercetare internaţionale, care rezultă în realizarea de prototipuri rapide şi rapide de scule şi tehnologie de fabricare rapidă oferă mijloace avansate pentru întreprinderi pentru a îmbunătăţi competitivitatea. Tehnologia se bazează pe materiale formând cumulate de o tehnologie de înaltă tehnologie de fabricaţie, a fost cred ca este al XX-lea fabricarea domeniul odată revolutionara descoperire, poate muri de injecţie de fabricaţie şi presiune mucegai, şi ştampilarea mor, diverse complexe mucegai de precizie, are în prezent aplicarea largă ventilator Yu masina, şi spaţiu de aviaţie, şi nava, si aparate, şi industrial design şi medicale, şi clădire, şi meserii a face şi copii jucărie , teren, si cu aceasta o tehnologie în sine în continuă dezvoltare şi perfectă, gama sa de aplicare va constant extindere largă.

În procesul de fabricaţie aparat de uz casnic, automotive, mucegai părţi formând reprezentau 50% ~ 70% din activitatea de productie. Mucegai de fabricaţie este restricţionat China masina, si aparate, si lumina, dezvoltarea industriei de strangulare şi cheie, cu rapid formand echipamente hardware şi software şi formează repede materialul în continuă dezvoltare şi perfect, rapid prototip Piese de putere şi precizie ajunge în permanenţă de îmbunătăţirea, formând rapid tehnologia a treptat să în profunzime rapid mucegai câmpul de fabricaţie, bazat pe rapid fac metoda de fabricaţie diverse simplu mucegai economică rapidă a devenit aplicarea RP & M problema fierbinte.