Acasă > Expozitie > Conţinut
Brevete de esenţiale sinterizare selectivă cu laser sunt pe cale să expire: 3D imprimare praf de piaţă ajunge la 4,1 miliarde
Apr 29, 2016

Recenzie: bazat pe sinterizare selectiva cu laser de imprimare de materiale de praf (SLS) cheie patente expiră, şi avansuri în tehnologie, dezvoltarea de noi produse, stimul, la nivel mondial de piaţă pentru praf de imprimare 3D ne 636.9 milioane dolari în vânzări în termen de cinci ani, echivalentul a aproximativ 4,1 miliarde.

OFweek cu laser net Stiri: recent, potrivit unui recent raport de piaţă, bazată pe sinterizare selectiva cu laser din materiale de praf de imprimare (SLS) cheie patente expiră, şi avansuri în tehnologie, dezvoltarea de noi produse, stimul, la nivel mondial de piaţă pentru praf de imprimare 3D ne 636.9 milioane dolari în vânzări în termen de cinci ani, echivalentul a aproximativ 4,1 miliarde din 2015 pentru anul 2020 ratele de creştere combinate de 24,4%.

D - imprimare raportul relevă de asemenea viitorul din materiale de praf din domeniul principal de aplicare este industria aerospaţială şi militare, nevoile acestor două industrii a reprezentat o treime din cererea de pe piaţă totală. În ultimii ani, a tot mai utilizat în motoare cu reacţie în piese imprimate 3D. Nu demult, Aerojet Rocketdyne compania a primit o Agenţia Spaţială Statele Unite (NASA) 1,62 miliarde dolari motorul 3D care arată deplin potenţialul acestei pieţe. În plus, praf de imprimare 3D este utilizată în principal în industria auto, medical, auto mulţi factorii de decizie au fost folosite pentru prototipare si mucegai fabricarea din pulberi metalice, cum ar fi folosind tehnologia 3D de imprimare din BMW are o istorie de 25 de ani. În plus, implanturi dentare medicale, la comandă şi echipamente medicale a fost Arată un puternic nevoie.

În plus, 3D imprimare pulberi de prafuri ocupă cea mai mare parte. Global 3D de imprimare şi distribuire a caz de praf, este încă cea mai mare piaţă din America de Nord, Asia-Pacific a doua. Raportul citat, de asemenea, un număr de 3D imprimare praf de piaţă în lume cele mai puternice companii, inclusiv: Sandvik materiale tehnologie (Suedia), nela-madalina Hoeganaes Corporation (Statele Unite), cornel Technology Corporation (SUA), LPW Technology Ltd. (Marea Britanie), Arcam AB (Suedia) şi Erasteel Kloster AB (Suedia), şi aşa mai departe.