Acasă > Stiri > Conţinut
Procesul de fabricație a pieselor din plastic
Jun 12, 2017

Există o mulțime de metode de turnare din plastic, următoarea listă de șase metode principale de turnare

1, turnare prin injecție, cunoscută și sub denumirea de turnare prin injecție.

2, turnarea prin extrudare este, de asemenea, cunoscută sub numele de turnare prin extrudare. Este una dintre principalele turnări ale termoplastelor

3, turnare goală și turnare prin suflare

4, turnare sub presiune, cunoscută și sub denumirea de turnare sub presiune. Forma superioară și cea inferioară sunt montate între matrițele superioare și inferioare ale presei, materialul plastic este adăugat direct în cavitate, matrița este închisă, plasticul este umplut cu cavitatea sub presiunea de căldură și piesa de plastic este întărită După solidificare.

5, Turnare prin injecție sub presiune, cunoscută și sub denumirea de turnare prin transfer. Este, de asemenea, una dintre principalele metode de turnare a materialelor plastice termorezistente. Particulele de plastic sunt încărcate în camera de hrănire a matriței, în încălzire, sub presiune plastic topit, prin camera de alimentare a mucegaiului, la baza sistemului de turnare umplut cu cavitate, și apoi formarea solidificată

6, turnarea în fază solidă, astfel încât formarea din material plastic la temperatura de topire, lipsa fluxului evident în procesul de turnare, mai mult de două procesări de formare a foilor de plastic, cum ar fi formarea sub vid, formarea cu aer comprimat și turnarea sub presiune etc. Pentru formarea pieselor subțiri cu pereți subțiri, folosită mai întâi pentru fabricarea piesei de prelucrat cu pereți groși.

7, alte calandrarea turnării, turnarea prin turnare, turnarea prin rotație, formarea spumei, etc.

8. Turnarea prin extrudare. Formarea prin extrudare este de asemenea numită formare prin presare sau extrudare, se află în extruder prin încălzire, presiune și fluxul materialelor într-o manieră continuă prin formarea prin formare a mucegaiului.

9. Turnarea prin presare. Formarea prin împingere este una dintre metodele de turnare a materialelor plastice armate cu fibre termosetate. Pentru secțiunea de producție se stabilește un profil fix, lung, nerestricționat. Procesul de turnare este fibra continuă a adezivului de rășină de impregnare scos prin matriță de încălzire, după care rășina este pregătită cu un profil de plastic ranforsat continuu, unidirecțional, prin camera de încălzire, pentru a se solidifica în continuare.

10, utilizat în mod obișnuit pentru rășina de turnare prin extrudare, are trei tipuri de poliester, epoxid și silicon nesaturat. Rășina poliesterică nesaturată este folosită cel mai mult

Masina de pulverizare este, de obicei, compusă din dispozitiv de aranjare a fibrelor, jgheab de rășină, dispozitiv preformat, mucegai și dispozitiv de încălzire, dispozitiv de tracțiune și echipament de tăiere.

11. Turnarea prin injecție. Formarea prin injecție (turnare prin injecție) este o metodă pentru fabricarea materialelor plastice termoplastice sau termorezistente, plastizate uniform într-un butoi de încălzire și apoi împinse de un piston sau un șurub de deplasare într-o cavitate de matriță a unei matrițe închise.