Acasă > Stiri > Conţinut
Analiza direcţia de ştanţare din tablă industriei din China
Apr 29, 2016

"China pe maşini-unelte de afaceri" de revizuire: industriei de foi de metal ca o industrie de important în industria de prelucrare metal, este fundamentul industriei mecanice de fabricaţie, care reflectă nivelul de dezvoltare a ţării competitivitatea de tehnologia de fabricare. Industria de foi de metal şi produsele sale în industria auto, electronica, telecomunicatii, echipamente medicale, mașini, navale, aviaţie şi alte zone, folosind o gamă foarte largă. Foi de metal industria în dezvoltarea rapidă în acelaşi timp, există încă unele neajunsuri ale unor întreprinderi.

Ştampilate în primul rând, dezvoltarea industriei din tablă în ţara noastră şase direcţii

Ca foi de metal de fabricaţie Centre din lume, China va în continuare, progresul societăţii cu China pe procesul de integrare în mediul economic global şi puterea economică de creştere rapidă, China a devenit regiunea economică cea mai dinamică din lume. Îmbunătăţi facilităţi economice a Chinei, industria a dezvoltat muncii mai matur şi relativ scăzut costurile, a devenit un avantaj comparativ la nivel mondial centrului de fabricaţie tablă, tablă orientate spre export Dezvoltare caracteristici de fabricaţie.

Centru statutul de întărire p.a. în în ultimii ani produsele hardware de export completă de creştere: tablă principal aur produse de export de creştere este mai mare decât producţia de creştere, mai sus piața internă vânzări de creştere; produsele principale din tablă aur plin cu flori, nu numai instrument electric, şi instrument de mână, şi de a construi produse hardware aceste tradiţionale de export mare clasa produse creşte este mare, şi cota de export yiqian este puţin probabil să bucatarie electrice produse şi produse de baie 2004 ani de export de creştere, de asemenea, este evident. Piata imensa si centrul de greutate pentru a atrage în continuare transferul de foi de metal fabricarea centru de companii multinaţionale în China.

Cooperarea inter-firmă va consolida semnificativ

Într-un mediu de concurenţă la nivel mondial, în scopul de a obţine o poziţie concurenţială favorabilă şi de a spori competitivitatea, capitala industriala a fost un alt subiect de industrie. 2004 supor, Vantage a enumerat, hbl enumerate, de asemenea, eforturile, Van Hoa capitala pieţelor operaţiuni nu ar fi cu Guangdong meiya restructurarea nu a reuşit să se oprească. Din perspectiva capitalului, extinderea curent Caracteristica principală este capitala s-au intensificat. Din punct de vedere al concurenţei, în colaborare cu schimbul între întreprinderile de resurse pe care l-a crescut.

Polarizarea întreprinderilor va agrava în continuare

În următorii câţiva ani va fi perioada de oscilare de mare viteză din industria de foi de metal, consecințele directe ale acestui şoc este tendinţa actuală de polarizare în lagărul din tablă bucatarie marca extins. Într-adevăr capabile de a supravietui în piaţă în următorii ani este aşteptat tablă compania absolut nu este atât de mult acum. Foi de metal industrie acest şoc va aduce mari oportunităţi, rezultatul de şoc ar fi a face piata mai raţională.

Concurenţa tot mai acerbă între canale de vânzări

Din cauza satura de produse domestice bucatarie metalice, calitate presiunea creşte, canalul a devenit unul dintre factorii cheie competitiv, concurența tot mai acerbă pentru canal. Pe de o parte, producator de aparate de bucătărie şi-a întărit controlul de vânzare cu amănuntul Terminal, să depună eforturi pentru a reduce cicluri de vânzări, economisi costurile de canale de vânzări, vânzări, la dezvoltarea profesională, Intreprindere model de vânzări poate adapta la o varietate de direcţia de piaţă. Altă parte, tendinţa vânzări în dezvoltarea de electrocasnice mari lanţ în creştere statutul, controlul de capacitatea industriei, a participat şi a condus în principal de către producător înainte de conducere preţul concurenţei. Retailerii mari, cu său acoperire largă piaţă, scară şi avantajele în produs de stabilire a preţurilor de cost, plata pentru livrarea producţiei întreprinderii de control va fi tot mai sporită.

Concurența pe piața spre produse de calitate superioară, conţinutul de înaltă tehnologie ca concursul a progresat, toate fazele din industria de tablă marjele de profit sunt comprimate, tot mai redus cameră pentru preţul. Mai multe întreprinderi recunosc că preţul concurenţei singur nu poate construi competitivitatea core, nu o pe termen lung de dezvoltare direcţie, pentru a explora o noua cale de dezvoltare. Multe hardware companii creşterea investiţiilor în tehnologie, dezvoltare de noi produse cu înaltă tehnologie, diferenţierea produsului ca o dezvoltare durabilă, să caute noi piata cere, noi puncte de creştere economică (înregistrate ca mici de uz casnic şi alte industrii similare), în scopul de a realiza dezvoltarea durabilă.