Acasă > Stiri > Conţinut
Chineză lucrătorilor echitabil în prelucrarea metalelor şi arată de maşină unealtă CNC va avea loc în luna noiembrie
Apr 29, 2016

2016 18 China International industrie corect prelucrare de metale si CNC masini unelte Arată (MWCS)-masini-unelte, tablă şi prelucrarea tub, mucegai de fabricaţie şi instrumentele internaţionale evenimentului va avea loc noiembrie 2016 1 5 la Centrul Naţional de expoziţii (Shanghai).

18 China International industrie targ de CNC masini unelte si echipament de prelucrare metalului expoziţiei naţionale de dezvoltare şi Comisia pentru reforma, Ministerul comerțului, Departamentul de minister, ştiinţă şi tehnologie, Academiei chineze de Ştiinţe, Academiei chineze de inginerie, CCPIT, Shanghai Municipal oameni guvern sponsorizat. Shanghai Est lansheng cel mai bun internaţional comerţul cu servicii (Group) co.

Industria China International 18 echitabil prelucrarea metalelor şi CNC masini unelte show (MWCS) va avea loc în noiembrie 2016 1-5 la Centrul Naţional de expoziţii (Shanghai), a avut loc. Această Expo va depăşi zona de expoziţii 230.000 de metri pătraţi, vizitatori mai mult de 140.000 vizitatori, expozitie, China din nou cea mai mare, prezintă cel mai înalt nivel al industriei corect.

18 China International industrie corect prelucrare de metale si CNC masini unelte Arată (MWCS) ca nucleu al China industria Expo expoziţie. 18 China International industrie targ de CNC masini unelte si echipament de prelucrare metalului spaţiului expoziţional de aproape 80.000 de metri pătraţi, mai mult de 600 de expozanti. MWCS2016 va fi menţinută pe baza caracteristicilor lor, concentrându-se pe distribuţia de decupare metal unelte metalice formând utilaje, echipamente de testare şi de măsurare, instrumente şi 3D de imprimare sunt cinci domenii, în continuare atenţie la bază de fabricaţie, în continuare consolidarea speciale high-end unelte CNC si zona de fabricație inteligente, a insistat pe expozante high-end echipamente CNC fabricate în China în 2025, a construi o platformă de prelucrare metal pe high-end.