Acasă > Stiri > Conţinut
Designul de formare a mucegaiului pentru prelucrarea automată a pieselor de prelucrat din material plastic
Jul 13, 2017

Piesele din plastic ale mașinii, cum ar fi scheletul bobinei, baza, cutia de siguranțe, suportul pentru lămpi, siguranța tip cip, cutia centrală de distribuție, mantaua, rama de împingere, ansamblul Reed Platoon și carcasele, Ele au o precizie de proiectare mai mare, astfel încât aceste bucăți de plastic nu pot fi folosite în turnarea convențională prin injecție, ci trebuie să fie o tehnologie de turnare prin injecție precisă. Pentru a asigura performanța, calitatea și fiabilitatea pieselor din plastic de precizie ale mașinii, produsele din material plastic cu o calitate superioară și care îndeplinesc cerințele de proiectare a produsului trebuie îmbunătățite continuu în materialele plastice, echipamentele de turnare prin injecție și matrițe și procesele de turnare prin injecție .Producția de piese din plastic

Precizia formării prin injecție este determinată de precizia produsului turnat prin injecție, adică de toleranța dimensională, de toleranța la poziția de formă și de rugozitatea suprafeței. Pentru a efectua precizie, turnarea prin injecție trebuie să aibă o mulțime de condiții relevante, iar cele mai esențiale sunt materialele plastice, matrițele de injecție, tehnologia turnării prin injecție și echipamentul de turnare prin injecție, acești patru factori de bază. La proiectarea produselor din plastic, materialele plastice inginerice trebuie să fie selectate mai întâi, iar materialele plastice inginerice care pot fi utilizate pentru turnarea prin injecție precizie trebuie alese pentru materiale cu proprietăți mecanice ridicate, mărime stabilă, rezistență bună la fluaj și crăpături de mediu. În al doilea rând, în funcție de alegerea materialelor plastice, precizia mărimii produsului finit, greutatea, cerințele de calitate și structura preconizată a mucegaiului pentru alegerea mașinii de turnare prin injecție aplicabilă. În procesul de prelucrare, factorii care afectează produsele de turnare prin injecție de precizie, în principal din precizia matriței, contracția turnării prin injecție, precum și temperatura și umiditatea mediului înconjurător ale produselor.

În cazul turnării prin injecție de precizie, mucegaiul este utilizat pentru a atinge cerințele de calitate ale produselor din plastic de precizie, una dintre matrițele de precizie cheie, de precizie ar trebui să fie în conformitate cu dimensiunea produsului, precizie și cerințele de formă. Dar chiar dacă precizia și mărimea matrițelor sunt coerente, mărimea reală a produselor din plastic turnat va varia în funcție de contracție. Prin urmare, este foarte important să se controleze rata de contracție a produselor din plastic în mod eficient în tehnologia de turnare prin injecție de precizie.