Acasă > Stiri > Conţinut
Concentra pe foi de Metal ştampilarea Echipament automat inversă de dezvoltare sociale‖ viteza tehnologiei
Apr 29, 2016

La Hanovra târg industrial în 2013, "industrie 4.0" conceptul de Germania "industrial grup 4.0". De atunci, acest concept profund a fost implantat cu nucleul de automatizare inteligent industrii, producţia intensivă artificiale nu poate îndeplini înainte de Intreprindere moderna, costurilor forţei de muncă înalt şi eficienţa scăzută, deşeurile materialelor, întreprinderile se confruntă cu lipsă de muncă şi dificultăţi de recrutare sunt de asemenea probleme. Eficienţa producţiei ca o companie de producţie va considera problema, forţând întreprinderile reînnoirea şi modernizarea echipamentului în primul rând, îmbunătăţirea automatizarea echipamentelor, reducând astfel costurile forţei de muncă. Produse Apple în China cel mai mare antreprenor Foxconn începe în 2010 intenţionează să introducă inteligent roboţi în 2013-2015 doi ani s-a dovedit a fi eficiente, redus 50%, eficienţa în schimb. În industria de ştanţare, Manipulatorul multiple pentru punch linii, trei-înăuntru-unul feeder, două într-un singur alimentator placă, servo feeder, precizie şi groasă nivelare de masini, materiale grele cum ar fi echipamente este esenţială pentru a sprijini un echipament automatizat, ei pot foarte mult productivitatea, reduce costurile forţei de muncă şi rata accidentelor.

Kunshan viteza de mecanică ştiinţă şi tehnologie Co Ltd a început activitatea în anul 2004, cunoscut anterior ca producător Taiwan veteran punch press "feeder", specializata in automatizari seria presa din jurul echipamente de plante întregi, independente de cercetare şi dezvoltare, fabricaţie, vânzări şi serviciu într-unul. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă, electrocasnice, mobilier, piese auto, metalice, ştanţare, electronice, electrice, comunicatii, aviatie si alte domenii, 12 ani practice pentru a furniza clienţilor cu soluţii calitate luminiş pentru a câştiga pentru că prietenii. De asemenea, ajuta IMM-urile în tranziţie automatiza cu succes macră de fabricaţie pentru a ajuta industriei naționale care să conducă întreprinderile să pună în aplicare automatizare. În 2013, compania poate accelera proiect în Chongqing inteligent utilaje echipamente co, cooperarea cu locale ştiinţă şi tehnologie axat pe cercetare şi dezvoltare de piese auto cu tensiune mare, placă de oţel de înaltă bobina hrănirea machine nivelare pentru ştampilarea (alimentator de trei-înăuntru-unul) şi legături multiple manipulator şi alte echipamente speciale. Adânc non-personalizate integral în funcţie de caracteristicile de produs clientul, procesul de producţie, îmbunătăţi, inversa echipamente de automatizare pentru presa de nevoile reale ale clientilor, pentru servicii mai bune cu dezvoltarea rapidă a piese auto ştampilarea industria.

În trecut 10, cei mai mulţi clienţi va deoarece factori de cost echipamente investiţii selectaţi folosind "material cadru + întreg plat masina + trimis materiale masina" sau "material cadru totul plat masina + masina de materiale trimise" a formularului pentru producţie, dar utilizate puncte reprezintă linia ambutisare pentru ştampilarea în grosime bord materialului, volumul materialului vrac foarte uşor materialul, materiale capul în materiale dificil, de obicei, la mai multe persoane manual trimis materialul , oameni foarte usor prejudiciul, totul plat tambur foarte uşor a fost desemnat un prejudiciu, follow-up de întreţinere utilizând costul ridicat, şi volumul materialului necesar petrecut este lung de timp Shang materialul, şi în materialul, foarte mult de consumul a clientului producţia eficientă timp şi modul în care oamenii lucrează împreună, astăzi creşterea costurilor de muncă, creşte foarte mult costul clientului.

În prezent, ştanţare placa savvy consumatorilor ar alege să viteza de energie tehnologie cercetare şi dezvoltare de precizie de meci trei-înăuntru-unul feeder pumn ca linia de punch de echipamente de automatizare, sofisticat proces tehnologie, procesul de optimizare, lean management, va reduce semnificativ costul iniţial. Din cauza "feeder" trei-înăuntru-unul are un complet funcţional, mare rigiditate + servo importate motorul controla sistemul de structură compactă, stabilă difuzate, uşor de utilizat, plat întreg feed piese de uzură ridicat de precizie pentru mai puţin şi uzura, utilizarea de o maşină, cum ar fi caracteristicile, foarte ergonomic.

Această selecţie va fi capabil să:

1, şi materii prime deschise, corectarea, trimise materialul trei masini o structura compact, şi a reprezentat pentru spaţiu mic, simplificat ştampilarea procesului de producţie, în timp ce upgrade-ul are totul plat şi trimis materiale de precizie; 2, şi Shang materiale Taiwan auto realizat automat Shang materiale, sprijinirea materială braţul cravată toată plat în presiune materiale cap dispozitiv realizat material de automatizare în material, un popor pe pot cu uşurinţă funcţionarea maşinii Taiwan, automatizare realizate din Shang material deschis, foarte mult salvaţi costul uman; 3, şi presiuni hidraulice/pneumatice materiale braţul cravată bloc materiale braţul, în esenţă, soluția de are grosime bord volum materiale vrac materiale problema. 4, hrănirea nivelare maşină capul cu şurub ridicare funcţia, mucegai de testare, depanare este foarte simplu. 5, carucioare, rafturi, nivelare, hrănirea capabilităţi pentru a controla toate în independente de control masina, uşor de operat, nivel ridicat de automatizare. 6, echipat cu sistem de ungere centralizat, trei-înăuntru-unul feeder piese, părţi poate fi centralizată şi eficiente de lubrifiere, intretinerea este simpla, rata de eşec este foarte scăzută. 7, poate fi material automat monitorizate hrănirea machine sincronizate cu linia de punch.

În prezent, viteza de cercetare şi dezvoltare de feeder de servo NC a fost înlocuirea treptat mecanice defilaţi roata feeder cota de piaţă, este utilizat pe scară largă în mare precizie progresivă ştanţare, ştampilare client de bază, folosind raportul a ajuns la mai mult de 40%.

1, precizie NC servo feeder folosind un set complet de Japonia import sistem de control (Mitsubishi PLC, Panasonic servo motor şi cu maşina), performanţă stabilă, hrana pentru animale de mare precizie.

2, uşor de operat, nivel ridicat de automatizare. Roată tradiţionale trimis materialul set de maşină sau schimbarea pas din Shi sunt nevoie prin Regulamentul excentric discul a atins, pentru disc excentric încărcate în punch ieşire axa locaţie, astfel încât Regulamentul este nu variabila si reglaj de limited, şi NC servo trimis materiale maşină de pas la pot prin ecran tactil introdus mod realizat, simplu convenabil, şi a stabilit gamă largă, poate de la 0-9999.99 mm , upgrade-ul a trimis materiale maşină de folosind gama, în timp ce upgrade-ul a timpului de lucru eficiente, lasa client real din investiţii minime de premisa Xia maximiza beneficiile obţinute.

Aceste două puncte este avantajul relativ de roata feeder, şi din acest motiv, acesta este înlocuirea treptat alimentator cu role, presa hrănire alegere a devenit clienţii.

Continuarea operațiunilor, imagini durabile, să crească cu clienţii în fiecare dintre noastre urmărirea constantă pic rata capabil!