Acasă > Stiri > Conţinut
Părţi ale 3D de imprimare de metal: O mişcare 4.0 inovaţia industrială
Apr 29, 2016

Examinare: 3D de imprimare a crescut de la o noua tehnologie a dezvoltat treptat într-o tehnologie mainstream, multe companii încep să recunoască şi să accepte această tehnologie aduce eficienţa costurilor şi producţie. Industria previziuni până în 2017, piaţa globală pentru tipărire 3D va introduce în creştere uriaşă în transporturi şi vânzări, amalgamat dinamicii anuale vor fi 59% şi 29% respectiv.

OFweek cu laser net Stiri: în ultimii ani, industria de imprimare 3D springing rapid a crescut, acest tendinţe de creştere explozivă datorită atenţia la nivel mondial şi promovarea. Între timp, odată cu dezvoltarea de lasere, calculatoare şi inginerie mecanică tehnologia CAD/CAM, piese metalice tehnologiilor aditiv de fabricaţie cu laser în tehnologia de schelete laser şi tehnologii de prototipuri rapide a apărut, a devenit rapid imprimarea 3D în domeniul una dintre cele mai avansate tehnologii de fabricaţie pentru viitor. Industria de experţi cred că, componentele metalice industriale 4.0 3D tipar tehnologie este de aşteptat pentru a aduce despre o mişcare de reformă.

3D imprimare PK libertatea de tradiţionale de design marginea

Sub apăsare de capital si tehnologie, 3D imprimare aplicaţii noi apar, nu este o exagerare să spunem, imprimarea 3D este o noua tehnologie a dezvoltat treptat într-o tehnologie mainstream, multe companii încep să recunoască şi să accepte această tehnologie aduce eficienţa costurilor şi producţie. Industria previziuni până în 2017, piaţa globală pentru tipărire 3D va introduce în creştere uriaşă în transporturi şi vânzări, amalgamat dinamicii anuale vor fi 59% şi 29% respectiv.

În paralel cu dezvoltarea pieţei rapidă, tehnologia de printare 3D se schimbă mai profund industria de fabricare tradiţionale. Design-ul traditional din cauza pieselor mecanice sunt limitate la procese, cum ar fi de cotitură, freza, rindeluit, prelucrare, sudare şi de turnare pentru a realiza libertate de design de fabricaţie. Cu creşterea material manufacturing (imprimare 3D) tehnologie de dezvoltare, mai ales direct de fabricaţie piese metalice materialului crescut manufacturing tehnologie de precizie şi fiabilitate, aspecte legate de progresul, formând tehnologie de precizie poate soluţie componente metalice complexe de procesare dificile, şi ciclul lungă, şi problema de înaltă tehnologie de cost, poate prelucrare metoda de fabricare tradiționale și nu prelucrarea pieselor metalice complexe, realizat a materialului-structură-funcţie de integrare de proiectare şi de fabricaţie. Dezvoltarea de tehnologii 3D de imprimare, în mod inevitabil duce la modificări de proiectare CAD model face posibilă gratuit design design şi funcţie de piese mecanice.