Acasă > Stiri > Conţinut
NPE2015: Bariera de ambalare pentru rapoarte de Leapis tehnologiei de turnare prin injecţie
Apr 29, 2016

Industria de mase plastice "Sfântul Graal": este clar că pachetul va înlocui injecţie de ambalaje metalice, de exemplu, de peste 1 miliard de cutii pe an de piaţă.

La spectacolul de 2015NPE, veţi vedea că a intrat în viaţa noastră.

Din material plastic pot funcţiona mai bine

Milacron (cabina numărul: W2703) expus un Klear produse alimentare cutii ajută să observe alimentare în formă de oală.

"Surpriza este că ambalajul nu afectează luciu de alimente", sistem de injecţie Milacron pentru total lasaierbeineite, Director de vânzări şi Marketing a spus.

Zece luni în urmă, Germania Interpack expoziţie, Milacron Klear are Arată probe şi NPE, Milacron prima Klear târguri vor avea loc. Bennett a spus: "despre Klear, am expus unei linii de productie complete, acum compania în înfiinţarea o barieră în vedere container.

Această linie 280 tone forta de maşini de turnare prin injecţie de inchidere, patru-cavitatea mucegai produce Klear poate rula ciclu mai mult de 8 secunde. Cold muncind moare StackTeck sisteme limitat. Grupul de înalt şi Masters compania este un producător de hot runner, şi DME mucegai şi componenta furnizori.

Concluzia editorului "ambalarea în loc industria tradiţională ambalajelor de plastic este un subiect fierbinte în anul 2015 în noi în loc procesul tradiţional de coliziunea va confrunta greu? în acest NPE2015 Arată va fi dezvăluit unul câte unul. Producatori de rasina, utilaje, produse chimice, aditivi, mucegai, mucegai şi design software-ul, custom turnare capabilităţi în domenii cum ar fi furnizor se vor întâlni în Orlando Orange County Convention Center pe 23 martie, is aşteptat la spre total în jurul 2000, 40% din teritoriul Statelor Unite. Pe NPE2015, veţi afla despre noile tehnologii din industrie, şi oportunităţi de a comunica cu firme şi experţi în diverse domenii.