Acasă > Stiri > Conţinut
Plastic Rapid Prototyping tehnologii: Low-Cost mare precizie şi calitate bună
Apr 29, 2016

"China plastice utilaje reţea tehnologie" în zeci de ani înainte, nu există nici o maşină scule ori, toate produsele sunt finisate la mână, extrem de consumatoare de timp, şi mucegai răspândită în zilele noastre, fabricarea produselor, atâta timp cât primul a început să facă un mucegai, altele poate fi completat repede in cantitati mari.

Rapidă a prototipurilor tehnologia de fabricare în aproape 20 de ani de o mare descoperire, dar numai o parte practică a fost de luare capacitatea de a juca într-adevăr la punctele lor forte. Prin urmare, accentul de cercetare a tehnologiei de prototipare rapidă de tehnologie şi echipamente de cercetare şi dezvoltare, transformându-matriţă metalic a fost făcută Xiao 12. în comparaţie cu tradiţionale mucegai tehnologia de fabricare, scule rapide bazate pe realizarea de prototipuri rapide, ciclul de producţie de fabricaţie şi costurile de producție sunt semnificativ mai mici, mai ales pentru avantajele de proces de producţie loturi mici şi vitalitatea. Bazat pe LOM prototip rapidă a prototipurilor tehnologie, combinate cu cauciuc siliconic şi tehnologia de turnare de precizie de transformare, dezvoltarea tehnologiei de producţie rapidă de bază de zinc din aliaj mase plastice si aplicarea tehnologiei de fabricare a mucegai de abajur masina.

Zinc aliaje baza mase plastice fabricarea traseul din produse de plastic calculator proiectare 3D din aliaj pe bază de zinc die procesul de fabricaţie.

Prototipuri şi prototip de mucegai Silicon cauciuc picior pentru produse de plastic dezvoltare la Huazhong Universitatea de ştiinţă şi HRP-3 materialului subtire laminate (LOM) de fabricaţie pe prototipare rapidă maşină de fabricaţie. În primul rând, utilizarea Pro-E sau produse de software UG 3D design, apoi felie de-a lungul înălţime generat discret nivel informații ierarhice, intra într-o maşină de prototipuri rapide. LOM maşini în funcţie de lucrarea de taiere conturata acoperite cu termofuzibili adeziv, cu o rola incalzita lipire strat cu strat, în cele din urmă eliminarea deşeurilor şi hârtie prototip al produsului după ce acestea au fost procesate. În comparaţie cu alte metode de prototipuri rapide, LOM prototip formând viteza, low-cost, dimensiuni precizie ridicată şi calitatea suprafeţei după tratament.

Concluzie: LOM prototip combinate cu tehnologia de turnare rapid precizie de mase plastice a face tehnologia, sunt ideale pentru producţie rapidă de loturi mici de producţie proces şi părţi de eşantion, poate fi utilizat pentru a înlocui piesele deteriorate ale produsului, cum ar fi nuanta înainte de masina este de a face acest articol întâlni sectorul reparaţii auto are nevoie, economisind timp si resurse. Dar această tehnologie este potrivit pentru precizie fac mor pentru amendă piese de plastic, trebuie să fie combinate cu alte metode, cum ar fi fabricarea de prelucrare.

Cererea de pe piaţă pentru produsele fabricate în viitor va fi rapid, diverse, mici cantităţi de tendinţele de dezvoltare, bazate pe tehnologia de prototipuri rapide combinate cu producţie rapidă de bază aliaj zinc mase plastice tehnologie va avea potenţial imens, are perspectiva largă de piaţă.