Acasă > Stiri > Conţinut
Precision Tooling piese de schimb pentru matrite de injectie mase plastice
Jun 04, 2016

Informaţii de bază

Modelul NO.:5569Marcă: Gemte
Caietul de sarcini: SGSOrigine: Shenzhen, China
HS cod: 8480410090

Caietul de sarcini
Piese injectie mase plastice turnare
1. o mulţime de proiectare
2. fabrica Pret
3. Clientand #39; s design disponibile

Descrierea produsului:
Toate tipurile de piese de injectie mase plastice turnare cu orice materiale
1. dimensiune: în funcţie de desen.
2. toate putem face
3. ambalare: Cutie de Standard export cu paletizate sau ca cererea ta
4. tratament: în calitate de clienţi necesare
5. suprafata: diferit, cum ar fi pictura, High glossy, pulverizare, Anodizare, EDM andamp; Poloneză mare, placate cu cromic/nichel, crom, arma-placare Silkscreen, Transparent sau translucid, perie, cauciuc vopsea, sablare etc.
6. comerţ termeni: FOB shanghai şi acesta va fi convenabil pentru tine de a importa la noi.
7. plata: T/T, Western Union,
8. proba timpului: în termen de 7 zile.
9. livrare: 7 zile lucratoare bazat pe piesele de care aveţi nevoie
10. proba ordinea acceptabil.

Profilul companiei:

Compania noastra a fost infiintata in 1998, integrarea Randamp; D şi vânzare. Acoperă o suprafaţă de 6, 000sqm. Cu experienţa noastră abundente şi harnici şi membri ai personalului muncitor, putem să facem faţă cerinţelor diferite la diferite tipuri de clienți. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi şi sper deveni unul din partenerii dumneavoastră prieten şi afaceri.

Serviciu: Compania noastra are o echipa de ingineri experimentati tehnice, şi putem de proiectare matrite si dispozitive de prelucrare şi găsiţi cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra. Membrii echipei noastre, de asemenea, puteţi face planul de ansamblu de control al calităţii pentru fiecare livrare. Avem, de asemenea, personalului de serviciu clienţi cu capacitatea de limbă română a traduce customersand #39; nevoile pentru inginerii chinezi.

Echipă: Echipa noastra este plin de vigoare tinerească, setat, Departamentul, Departamentul de design, Departamentul de achiziţii, Departamentul de vanzari, Ministerul de finanţe, şi atelier de producţie la scară largă de inginerie. Sloganul nostru este andquot; calitate este clientul de prima, în primul rând! andquot;

Partener: Cu 13 ani de dezvoltare, compania Gemte a investit în mai multe fabrici în scopul de a ajuta companiile dumneavoastră pentru a reduce costul de producţie şi face dumneavoastră stimat companii mai competitive. Noi călduros bun venit noi întreabă la companii din întreaga lume. Produsele noastre au fost exportate în peste 20 de ţări şi regiuni, cum ar fi Japonia, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, UE şi Asia de Sud-Est. Gemte promisiunile de a cita preţ mai rezonabil şi cele mai bune servicii în termen de 24 de ore de la primirea cererii.

Descrierea produsului