Acasă > Stiri > Conţinut
Proprietăți ale fabricării pieselor metalice
Jun 21, 2017

Ștanțarea metalelor: este o metodă de prelucrare la rece a metalelor, cunoscută și sub denumirea de ștanțare la rece sau de ștanțare a foilor, cu puterea echipamentului de ștanțare, foaie metalică în matriță direct sub forța de formare, piese de ștanțare utilizate pe scară largă în fabricarea de piese auto. Aparate de uz casnic. Datorită costului ridicat al matriței și costului marginal al piesei unice, ștanțarea metalică este potrivită numai pentru producția în masă. În plus, progresul suprafeței de turnare a metalelor metalice este ridicat, viteza de o singură piesă și utilizarea unei game largi de materiale, astfel încât marea majoritate a părților industriale moderne ale prelucrării pieselor metalice sunt utilizate în această tehnologie.

1. Placa metalică este fixată pe masa de turnare; 2. Punchul superior este scos vertical, astfel încât foaia metalică este presată în interiorul matriței. 3. Punchul este ridicat și piesa este scoasă pentru a aștepta următorul pas. Întregul proces este în 1s -1min sau cam asa ceva. Notă: 1. Se recomandă o grosime de ștanțare a plăcii metalice pentru a controla între 0,4mm și 2mm (0,02in-0,08in), foaia de metal prea groasă va afecta efectul de turnare. 2. Restricțiile de ștanțare metalică provin în general din mașină: Dimensiunea tabelului mașinii Determinați Mărimea plăcii, adâncimea ștanțării și forma complexității procesului de turnare pentru a determina viteza de a vedea ce piese sunt fabricate în acest mod: tehnologia de ștanțare a metalelor pentru a produce marea majoritate a produselor mecanice și a produselor electronice, a pieselor , Dar acest mod de producție este provocat. Apariția mai multor materiale compozite și extinderea accelerată a tehnologiei de tipărire 3D, producția de producție a produselor industriale pot prezenta o revoluție.

Tehnologia de ștanțare a metalelor produce marea majoritate a produselor mecanice și a componentelor electronice, însă acest tip de producție este provocat. Apariția mai multor materiale compozite și expansiunea accelerată a tehnologiei de imprimare 3D, fabricarea producției de produse industriale poate avea o revoluție. Odată cu formarea integrării pe piața mondială, capacitatea de a dezvolta în mod independent produsele a devenit fundamentul concurenței globale în industria prelucrătoare. În același timp, industria de fabricare pentru a satisface nevoile în schimbare ale utilizatorilor, dar necesită, de asemenea, tehnologia de fabricație are o flexibilitate puternică pentru cantități mici sau chiar o singură bucată de producție, fără a crește costul produsului, astfel încât viteza de produs Dezvoltare și flexibilitatea tehnologiei de fabricație Devine foarte critică. Producția de piese metalice rapide