Acasă > Stiri > Conţinut
Cerințe pentru asigurarea siguranței fabricării pieselor metalice
Jul 24, 2017

1. Depozitarea mediului de depozitare (depozit) a antrepozitului metalic trebuie să fie uscată și ventilată, departe de gazele nocive; Fitingurile din depozit nu trebuie să fie depozitate împreună cu substanțele chimice și substanțele bazate pe acizi; Termometre, higrometru și instalațiile de reglare a temperaturii și umidității trebuie să fie prevăzute în depozit; Accesoriile trebuie ținute în mod ordonat pe rafturi, cu distanțe egale între rafturi și între rafturi și pereți. Incomod pentru a pune pe rafturi de mari, nu puneți direct pe teren, aplicarea de pad, cu solul pentru a menține un anumit decalaj.

2. Depozitarea și acceptarea accesoriilor ar trebui să acorde atenție problemei accesoriilor de depozitare În plus față de dispozițiile de acceptare a depozitului și de inspecție tehnică, dar, de asemenea, la părțile de depozitare a ambalajului de protecție a unei inspecții cuprinzătoare. În plus față de testarea tehnică trebuie să fie deschisă, în general ar trebui să păstreze ambalajul original și integritatea de etanșare. Cum ar fi descoperirea deteriorării ambalajului, a coroziunii și a altor părți ale situației, la tratamentul la timp.

3. Controlul temperaturii și umidității în depozit în funcție de schimbările sezoniere și de temperatură, reglarea temperaturii și a umidității în depozit în timp, menținerea temperaturii la 20-30 ° C și păstrarea umidității relative sub 75%.

4. Uleiuri la timp Anti-rugina accesorii de metal în depozitul de depozitare mai mult timp, grăsime de protecție poate fi volatilă, ambalajele pot fi deteriorate, în acest moment pentru a combina inventar regulat sau neregulat, verificați protecția accesoriilor, tratamentul anti-rugină în timp util. Părți de finisare suprafata de lucru are o rugină ușoară, pot fi utilizate fire de bumbac curat pătată cu un mic șervețel de ulei, nu trebuie să utilizeze pânză emery sau clearance-ul de dosar. În cazul în care coroziunea afectează în mod serios utilizarea, aceasta trebuie scoasă din uz. După îndepărtarea ruginei, piesele trebuie lubrifiate și păstrate. Metoda tradițională antiderapantă a pieselor metalice este de a înmuia piesele în ceară de parafină topită, de a îndepărta aerul și apoi de a folosi ambalajele din stofă, din plastic sau din hârtie. Piesele de înaltă precizie pot fi înmuiate în ulei mineral fierbinte, acoperite cu țesătură înainte de scufundarea ceară, se pot baza, de asemenea, pe diferitele caracteristici ale accesoriilor și cerințelor de depozitare, selectarea diferitelor grăsimi anti-rugina pentru tratare.

5. Împiedicați părțile să atingă anumite părți ale suprafeței de lucru de finisare, în special unele accesorii mai mari și mai importante, cum ar fi arborele cotit, arborele cu came, corpul cilindrului, capul cilindrului, carcasa diferențială etc., în plus față de uleiul anti ruginiu. De asemenea, pentru a proteja ambalajul (cum ar fi cazurile din lemn), scopul este de a evita finisarea vătămării feței. Piesele fabrica din fabrica de piese componente, sunt conforme cu standardele nationale de ambalare. Aceste ambalaje nu vor fi deteriorate în timpul transportului și depozitării și vor fi reparate așa cum sunt ele dacă acestea sunt deteriorate. Accesorii în depozitul de livrare, cumpărare, curățare, proces de inventar, dar, de asemenea, să acorde o atenție pentru a proteja, astfel încât accesoriile din bibliotecă nu este rănit. Părțile grele ar trebui să fie interzise de a fi târât pe pământ