Acasă > Stiri > Conţinut
Foi de Metal ştampilarea Industries trei blocaje de dezvoltare a analiza
Apr 29, 2016

La prezent, China pe masini-unelte, scule, foi de metal ştampilarea şi alte industriei de producţie valoarea rândurile cea mai mare, a spus China a devenit Echipament producere energie din lume. Promovarea shift Chinei de fabricaţie un popor la popor, "Doisprezece-cinci" sarcinile cheie în perioada de schimbare Chinei de fabricaţie un popor în popor şi o adaptare rezonabilă structurii industriale și schimbare va fi industria de echipamente pentru realizarea unei dezvoltări ştiinţifice o prioritate de top.

Ideea generală este în curs de dezvoltare echipamente high-end industriei din China transformării industriale de fabricare şi reamenajare a cererii şi dezvoltarea unor industrii emergente de importanță strategică, concentrându-se pe dezvoltarea de fabricație inteligente, verde de fabricaţie şi servicii de fabricaţie, care a devenit cea mai mare sarcina pentru echipamente industria manufacturieră.

Timp de zece ani, ca China a devenit centru de producţie şi consum, lumii stantare una din industria prelucrătoare şi alte industrii au făcut dezvoltare fără precedent. Se înţelege că industria de presa naţională în prezent, există aproximativ 40.000 producţia întreprinderilor, 2 milioane în China, producţia anuală de 28 milioane de tone de ştampilarea piese, vânzările totale s-au ridicat la 400 de miliarde de yuani, an 3 mm plăci de oţel subţire, mai mult de 40 de milioane de tone, Cumpar ştampilarea mucegai Costa 40 de miliarde de yuani, ştampilarea noi echipamente rata de 20 miliarde de yuani. Noastre foi de metal şi de fabricatie 30.000 întreprinderilor de industrie, 1,8 milioane de lucrători, aproximativ 42 milioane de tone de producție anuală de foi de metal piese de schimb, vânzări s-au ridicat la 500 miliarde de yuani. Dar cu Statele Unite, şi Japonia pe colegii, ştanţare şi industria de tablă în China în prezent, există unele probleme, rezumate în trei puncte:

1, materii prime si tehnologii conexe

Din cauza organele de asamblare, lanţuri, arcuri, rulmenti, mucegaiuri şi alte produse folosite de proastă calitate de oţel interne, mai putine soiuri de specificații diferite, afectează în mod direct calitatea de foi de metal ştampilarea produse. Masa generale maşină componente, producţia de masă, există o serie de soiuri, prelucrare de produse de înaltă precizie, cerinţele ridicate pe tehnologia de producere şi echipamentelor, şi de investiţii. Firme straine cu eficienţă ridicată şi maşină de mare precizie, linia de producţie sau linii flexibile, extrem de eficiente de producţie automate. Dar unele părţi ale ţării noastre în cadrul constrângerilor financiare, investitie mica, capacitatea de întreprindere să reinventeze este slabă, mai puţin avansate echipamente nu susţin, afecteaza nivelul de calitate a produsului.

2, nivel scăzut de specializare, din scară, săraci economice

Metal ştampilarea piese comparativ cu gazdele, companii necesare pentru a stabili capitalul iniţial şi tehnologie în relativ mici, țara experimentat mai multe perioade de dezvoltare economică mare, un grup de companii de producţie privat au răsărit să dezvolte, dar din cauza cererii, în loturi mici, nici de economiile de scară de piaţă. Cele mai multe dintre luminiş întreprinderea de prelucrare în sine este mare sau mic, scăzute niveluri de specializare, niveluri ridicate de echipamente, calitate de instabilitate, beneficiu economic scăzut. Trei mari industrii auto întreprinderilor de coloana vertebrală în China cu o producție anuală de micro-motorie este la mai puţin de totală companiei străine 50%. Ultimii doi ani, la nivel local construit mii de ştampilarea plante din China, dar un randament anual de mai mult de 300.000 de piese de numai puţini, sprijinirea în principal produse de tehnica agricola. Germania Rexroth produce toate tipurile de ştampilarea produse 1,3 milioane, Japonia ulei de dezvoltare (tulpina) are o producție anuală de peste 600.000. Întreprinderile industriale mucegai în ţările dezvoltate producţia pe cap de locuitor de aproximativ 150.000 ~ 20 de dolari, numai 40.000 ~ 5 milioane de yuani în China. Părţile interesate a menţionat că în ultimii ani, cu diverse forme de proprietate şi politicile de dezvoltare comune sunt puse în aplicare, industria de hardware-ul este în curs de dezvoltare intensivă procesul prin dispersarea pentru a seta treptat.

3, lipsa de investiţii de capital, de cercetare şi dezvoltare sunt slabe

Foi de metal ştampilarea piese prelucrare industrie la sfârşitul lui 1970 a secolului XX şi începutul 80, anterior introduse o serie de avansate tehnologii străine, dar digestia şi absorbţia de lipsa investiţiilor adecvate de software şi hardware. În funcţie de experienţa de peste mări, introducere şi digestia şi absorbţia substanţelor necesare raportul capitalului este de aproximativ 1:7 şi acest târziu, ritmul mai lent de digestie si absorbtie. Piaţă concurenţa şi puterea tehnologică. Aceasta se ataşează în străinătate, au creşterea investiţiilor, ocupă comandant punct în tehnologie. Majore de finanţare pentru cercetare şi dezvoltare a companiei sunt contabilizate ca vânzări 4% ~ 5%, se concentreze zona de 10%. Deşi multe colegii şi universităţi implicat în cercetarea de lucru China la prezent, multe lucrari de cercetare, cercetare ştiinţifică, brevete sunt un nivel foarte ridicat, dar cu producţia efectivă combinate cu strans, lent în produse comerciale.

Echipament nesigure conditia necesitatea de a consolida zilnic inspecţii echipamentelor (inclusiv sale dispozitivele de siguranță, verificarea) de control pentru a detecta toate tipurile de riscuri şi îmbunătăţire, şi pentru a se asigura că siguranţa dispozitive în mod corespunzător. Fiecare departament de dezvoltare dispozitiv se dezvoltare în timp util, dispozitive de înlocuire cu o mai mare siguranţă.

Potrivit experţilor relevante a spus echipament de producere de bază este esenţială în procesul de fabricaţie, foi de metal ştampilarea industrie prelucrare metal pentru a atinge scara, în vrac şi producţiei individuale, are nevoie de întreprinderi relevante pentru a continua să se îmbunătăţească şi utilizarea tehnologiei avansate de fabricaţie.